Verbouwen in Eindhoven


Wilt u verbouwen in Eindhoven en bent u op zoek naar ervaren en vakkundige timmerlieden. Werkelijk elk timmerwerk kunnen we aan. We verbouwen voornamelijk in de regio Eindhoven in oude of nieuwe huizen. We plaatsen plafonds, wanden, installeren deuren en kozijnen. Vernieuwen complete dakconstructies, vervangen balklagen maar voeren ook ambachtelijk timmerwerk uit. Met meer dan 15 jaar ervaring brengen we veel kennis en ervaring mee. Verbouwen in Eindhoven was nog nooit zo makkelijk geweest.

Het plaatsen van een dakkapel is een goede manier om uw huis te voorzien van meer licht en meer leefruimte. Een donkere rommelzolder kan een mooie werkkamer of slaapkamer worden. Vooral als er kinderen op komst zijn, of als de tieners een eigen slaapkamer willen, kan een dakkapel uitkomst bieden. Wil je meer informatie over dakkapellen? Bekijk dan onze dakkapel pagina!


Renoveren in Eindhoven


Renovatie is de manier om uw woning weer te laten voldoen aan de huidige kwaliteit- en comforteisen, maar ook om uw bezit in waarde toe te laten nemen! Om te voorkomen dat waardevermindering optreedt is het goed om te tijdig te signaleren of renovaties of groot onderhoud nodig is. Dit doet Aannemer Eindhoven ook voor diverse Vereniging van Eigenaren (VVE).


Groen bouwen


Ook doet Aannemer Eindhoven aan groen bouwen. Groen betekent tegenwoordig vooral duurzaam. Het gebruik van duurzame materialen, scheiden van afval, isoleren en informeren moet een bijdrage leveren aan een beter milieu.

Duurzaam verbouwen in Eindhoven betekent dat woningen, gebouwen en andere bouwwerken ontwikkeld en gebruikt worden met respect voor mens en milieu. Het gaat bij duurzaam verbouwen in Eindhoven niet alleen om energiebesparing in huizen en gebouwen Door middel van verstrekken van informatie, hulp bij aanvraag subsidie helpen wij u hier graag bij.


Slim verbouwen in Eindhoven


Bij het indelen van uw woning is het een uitdaging om uw beschikbare ruimte optimaal te benutten. Zeker als u middenin in de stad Eindhoven woont, is het een uitdaging om bergruimte te creëren zonder er leefruimte voor in te leveren.
Daarnaast moet het interieur een logische plek in de ruimte hebben, een geheel met de ruimte vormen en bewegingsvrijheid bieden. Dankzij de vele projecten hebben wij veel creatieve oplossingen voor het creëren van ruimte. We gaan graag samen met u de uitdaging aan, doet u mee?

Serre plaatsen in Eindhoven


Aannemer Eindhoven plaats een serre altijd op een plek waar de zon het meeste schijnt, zo kunt u er het meeste plezier uit halen. Denk dan aan het zuiden, het zuidwesten of het zuidoosten van de woning.
Zo benut het beste de zonne-energie. De zon maakt het al snel zo’n 6 graden warmer.

Vergunningen


Om te verbouwen in Eindhoven is in veel gevallen een bouwvergunning vereist. Bijvoorbeeld bij een wijziging in de constructie van een woning. Of bij de bouw van een dakterras. Ook voor de verbouwing zelf moet u over vergunningen voor slopen, bouwliften en ontheffingen beschikken. Aannemer Eindhoven weet precies welke vergunningen u nodig heeft. Wij nemen het proces graag voor u uit handen. Zodat er zo snel mogelijk met de verbouwing gestart kan worden

Vakkundig stucwerk


Aannemer Eindhoven levert vakkundig stucwerk. Behang klaar of schilder klaar stucwerk maar ook restauratie stucwerk, in ons team zitten stukadoors die ornamenten plafonds kunnen na maken. Dit zijn plafonds zoals u ze kent in oude monumentale panden. Wij kunnen plafonds restaureren maar ook volledig kopiëren. Vakmanschap wat moeilijk te vinden is maar bij Aannemer Eindhoven vind u deze vakmensen.